FAQ

Hoe worden de bestelde materialen bij u afgeleverd?

Bestellingen kunnen Franco vanaf € 2.250 rechtstreeks bij u geleverd worden. Vraag uw winkelpunt naar de transportvoorwaarden indien uw bestelling lager is dan het Franco bedrag. De materialen worden verpakt op palleten en worden zo bij u geleverd. U dient te allen tijde aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen en de nodige documenten, zoals CMR, te signeren.

Wat is de levertermijn van uw bestelling?

Standaard materialen (groen gemarkeerde artikelen op de afzonderlijke, digitale prijslijsten) worden doorgaans geleverd binnen een termijn van één à twee weken. Niet-standaard materialen worden doorgaans geleverd binnen een termijn van drie à vier weken. Uitzonderlijk kunnen levertermijnen oplopen tot vijf à zes weken.

Standaard materiaal 1 à 2 weken
Niet-standaard materiaal 3 à 4 weken
Uitzonderlijke situaties 5 à 6 weken

Wat zijn onze transportkosten?

Netto aankoopwaarde > €2.250 Gratis (Franco)
30 kg (UPS-formaat) €35
120 x 80 cm (Europallet formaat) €65
Lengte tussen 120 en 200 cm €89
Lengte > 200 cm €125

Kunt u uw materialen rechtstreeks aankopen bij Omnirack?

Om de samenwerking met onze dealers te bewaren, aanvaarden wij geen rechtstreekse bestellingen. In hoge uitzondering en in overeenkomst met uw winkelpunt komen wij voor zeer grote projecten rechtstreeks tot bij u.

Hoe berekent u de kostprijs van uw inrichting?

Indien u de laadcapaciteit van uw stockage materialen kent, kunt u bij ‘PRODUCTEN’ gaan bepalen welk type rek u nodig heeft. U kan hiervoor de specifieke tarieflijst downloaden. Bij grotere projecten of totaal inrichtingen raden wij aan om contact op te nemen met uw winkelpunt en een afspraak te vragen voor een bezoek in te plannen door ons. Tevens kunt u via onze website een aanvraag voor een bezoek indienen.

Hoe worden mijn rekken geïnstalleerd?

Uw rekken worden standaard gedemonteerd bij u geleverd. Echter kan er ook gekozen worden voor een voormontage van frames tegen een meerprijs van 15%. Bovendien kunnen wij de volledige installatie uitvoeren. Afhankelijk van het type en de grootte van het project bieden wij u een specifiek prijsvoorstel aan. De prijzen die worden afgesproken zijn in regie. Dit wil zeggen dat werkzaamheden die niet werden meegerekend in het prijsvoorstel, achteraf gefactureerd worden. Op de ‘MONTAGE‘ pagina kunt u tevens montagevideo’s terugvinden.