Over ons

Info over Omnirack

Het verhaal van Omnirack

In 2002 kreeg Niek Haesaerts een kans, die hij na 10 jaar in de wereld van winkel- en magazijnrekken, niet kon afslaan. Datec zocht en vond in Niek de verdeler voor België. Samen met studiegenoot en vriend Dimitri Van Malderen richtte hij Easyrack op.

Easyrack werd algauw een belangrijke verdeler van winkelrekken. Zowel nationale retailers als professionele vakhandels gingen tot het klantenbestand behoren. Door de samenwerking met de vakhandels kwam de vraag naar magazijninrichting voor de vakhandels zelf, maar eveneens voor de klanten van diezelfde vakhandels. Om aan die vraag te voldoen ontstond het idee om Omnirack op te richten.

In 2021 werd Omnirack gelanceerd, een groothandel van magazijnrekken en inrichting. Daarbij dienen de professionele vakhandels als doorverkooppunten voor hun professionele klanten. Samen met moederbedrijf Easyrack, werd Omnirack ondertussen de grootste partner van de Noord-Franse leverancier Manorga in België. Ook is Omnirack exclusieve invoerder van Rack Armour, Esnova, etc. Verder wordt er eveneens samengewerkt met leveranciers uit Italië en Spanje.

Door onze korte communicatielijnen zijn we in staat om vlug te schakelen en ons aan te passen in het belang van de klant. Klant per klant bekijken we wat de beste oplossing is zodat we telkens weer een tevreden klant hebben. We streven daarbij telkens naar kwaliteit, service en creativiteit.

En daar zijn we goed in. Tot binnenkort!

Onze digitale catalogus

Hieronder kan u onze digitale catalogus downloaden.

  Catalogus